Like us on facebook30x30  

Zeilzaken

phone30x30 0294-700 230 / 06 54 226 337

mail30x30 info@zeilzaken.nl

Statenjacht De Utrecht Varen

Vaartochten individuelen

Elk jaar biedt het Statenjacht de Utrecht in de zomervakantie periode individuelen en kleine groepen de mogelijkheid om een tocht aan boord van het Statenjacht De Utrecht te maken. We varen dan over het mooiste gedeelte van de rivier De Vecht tussen Loenen en Maarssen. Er kunnen zich maximaal 27 personen inschrijven voor deze tochten. De prijs bedraagt € 67,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar hanteren we een aangepast tarief van € 40,00. Deze prijs is exclusief drankjes. Dranken kunt u tijdens uw verblijf aan boord afnemen uit de boordbar en contant afrekenen.

Het programma voor deze bijzondere vaartochten ziet er als volgt uit:

09:30 - 10:00 uur: inscheping bij Buitenplaats "Beek en Hof", het voormalige gemeentehuis van Loenen. U wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Om 10:00 uur gooien we de trossen los en varen we over De Vecht richting Maarssen. Rond het middaguur wordt er een eenvoudige maar wel lekkere lunch geserveerd.

Om 12:30 uur meren we af bij Goudestein, het gemeentehuis van Stichtse Vecht in Maarssen. We gaan even van boord voor een bezoek aan het Vechtstreekmuseum met een interessante tentoonstelling over de rivier De Vecht.

Om 13:30 uur verlaten we Goudestein en maken we een vaartocht terug naar Beek en Hof, waar we rond 16:30 uur weer afmeren en afscheid van u nemen.

Meer informatie en reserveren

Op www.meevaren.nl treft u meer informatie aan over het programma en de data. U kunt online reserveren. 

Statenjacht De Utrecht varen over De Vecht

                           Statenjacht De Utrecht Varen Individuelen   Statenjacht De Utrecht Varen Individuelen

 

Statenjacht De Utrecht

Genieten op De Vecht

Het Statenjacht De Utrecht is in de hoogzomermaanden juli en augustus ook beschikbaar voor het maken van vaartochten over de Utrechtse rivier De Vecht. Varend over De Vecht kunnen de zeilen niet worden gezet, maar u zult zich geen moment vervelen, want u komt ogen tekort. De vaartocht, over het mooiste gedeelte van de rivier tussen Loenen en Maarssen, brengt u langs prachtige buitenplaatsen. Onze bemanning kan u tijdens de vaartocht desgewenst allerlei bijzonderheden vertellen over de omgeving. Een vaartocht op het Statenjacht over De Vecht is een unieke gelegenheid om eens even rustig bij te praten met relaties, familie of vrienden. 

Statenjacht De Utrecht Varen op De Vecht

                          Statenjacht De Utrecht Varen op De Vecht     Statenjacht De Utrecht Varen op De Vecht

Zeilzaken

Zeilzaken doet zaken met diverse partijen die uw evenement op hoogwaardig niveau compleet maken. Zeilzaken knoopt alle touwtjes voor u aan elkaar en verzorgt uw evenement van A tot Z.

Partly Cloudy

8°C

Amsterdam

Partly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 16.09 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Contactgegevens

Zeilzaken

Prinses Marijkestraat 22

1398 CM Muiden

phone30x30 0294-700 230 / 06 54 226 337

mail30x30 info@zeilzaken.nl