Like us on facebook30x30  

Zeilzaken

phone30x30 0294-700 230 / 06 54 226 337

mail30x30 info@zeilzaken.nl

Dag zeilen

Zeildagtocht met het Statenjacht  - mogelijkheden voor uw programma

Een dag zeilen betekent dat u maximaal 7 uren aaneengesloten gebruik kunt maken van het schip. De tijd van inscheping bepalen we in overleg met u, maar laten we er in dit voorbeeldprogramma even van uitgaan dat u 's morgens om 10:30 uur inscheept. We starten de dag met een vers kopje koffie of thee waarbij iets lekkers geserveerd wordt. Voordat we de haven uitvaren geeft uw schipper een korte uitleg over de gang van zaken aan boord. Eenmaal op open water heeft de crew een handje van u nodig. Samen zet u de zeilen en op aanwijzingen van uw schipper zeilt u zelf het schip. 

Vanuit de haven van Volendam ligt, bij gunstige wind, de haven van Hoorn tijdens een dagtocht zeilen binnen bereik. Voordat u in Hoorn even van boord gaat voor een wandeling door deze historische haven wordt er aan boord een uitgebreide lunch geserveerd. Na uw bezoek aan Hoorn zeilen we terug naar de haven van Volendam, onder het genot van een hapje en een drankje. Staat de wind niet gunstig voor een bezoek aan Hoorn, dan is het wellicht mogelijk om zuidwaarts te zeilen, richting Forteiland Pampus of het Muiderslot. Beide locaties zijn zeker een bezoekje waard.

Zeilen we vanuit de haven van Muiden, dan kunnen we een pauze inlassen in de haven van Volendam. Na het ronden van de beroemde vuurtoren "Het Paard van Marken" wordt de lunch geserveerd. In Volendam kunt u een uurtje van boord voor een wandeling over de kade. Haal een vers visje aan de kar of laat een foto maken in Volendams kostuum. Een hilarisch moment dat een leuke herinnering oplevert aan deze dag.

Ook nu weer zijn er mogelijkheden genoeg om van uw dag aan boord van het Statenjacht De Utrecht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Zeilzaken overlegt graag met u welk programma u het best past.

Zeilzaken

Zeilzaken doet zaken met diverse partijen die uw evenement op hoogwaardig niveau compleet maken. Zeilzaken knoopt alle touwtjes voor u aan elkaar en verzorgt uw evenement van A tot Z.

Partly Cloudy

8°C

Amsterdam

Partly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 16.09 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Contactgegevens

Zeilzaken

Prinses Marijkestraat 22

1398 CM Muiden

phone30x30 0294-700 230 / 06 54 226 337

mail30x30 info@zeilzaken.nl