Like us on facebook30x30  

Zeilzaken

phone30x30 0294-700 230 / 06 54 226 337

mail30x30 info@zeilzaken.nl

Hotel Spaander Volendam

Volendam Statenjacht De Utrecht

Voor een oer-Hollands evenement op en aan het water kunt u terecht bij Zeilzaken en Hotel Spaander. Het hotel beschikt niet over een eigen steiger, maar dat is ook niet nodig. De wandeling van het hotel naar de haven duurt nog geen 5 minuten. 

Het water op vanuit Hotel Spaander

Vanuit deze locatie kan Zeilzaken elk denkbaar evenement op het water voor u organiseren. Het Statenjacht De Utrecht heeft Volendam als thuishaven, maar ook de racejachten, de traditionele schepen en de salonboten kunnen in deze haven terecht. Vanuit Volendam varen we rechtstreeks het IJsselmeer op.

Hotel Spaander heeft een bijzondere geschiedenis. Leendert Spaander, oprichter van het hotel, was een kunstliefhebber. Hij haalde kunstenaars vanuit de hele wereld naar zijn hotel en liet ze voor hun verblijf betalen met een schilderij. Zo ontstond een rijke verzameling van prachtige schilderijen, die overal in het hotel te bewonderen is. De kunstverzameling van hotel Spaander wordt beheerd door een conservator, die u met alle plezier en mooie verhalen meeneemt langs de collectie.

Hotel Spaander beschikt ook over meerdere goed geoutillieerde vergaderzalen en is een uitstekende locatie voor het vieren van een goed feest. De locatie ligt middenin de haven van Volendam en vanuit deze haven kan Zeilzaken elk denkbaar waterevenement organiseren. Het Statenjacht De Utrecht heeft de haven van Volendam als thuishaven, maar ook voor de andere schepen uit het portfolio is de haven van Volendam een geschikte uitvalsbasis voor een prachtig evenement op het water van het IJsselmeer.

Zeilzaken hotel Volendam

                          Zeilzaken hotel Volendam    Zeilzaken hotel Volendam

Zeilzaken

Zeilzaken doet zaken met diverse partijen die uw evenement op hoogwaardig niveau compleet maken. Zeilzaken knoopt alle touwtjes voor u aan elkaar en verzorgt uw evenement van A tot Z.

Partly Cloudy

8°C

Amsterdam

Partly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 16.09 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Contactgegevens

Zeilzaken

Prinses Marijkestraat 22

1398 CM Muiden

phone30x30 0294-700 230 / 06 54 226 337

mail30x30 info@zeilzaken.nl