Like us on facebook30x30  

Zeilzaken

phone30x30 0294-700 230 / 06 54 226 337

mail30x30 info@zeilzaken.nl

Zeilen met Kinderen

Zeilen met Kinderen

Zeilen met KinderenKinderen zijn van harte welkom aan boord van alle schepen uit het portfolio van Zeilzaken, met uitzondering van de racejachten en de RIBs. Ze worden betrokken bij het hijsen van de zeilen en het sturen van het schip en in zo'n bijzondere omgeving zullen ze zich absoluut een paar uur heerlijk kunnen vermaken. Er zijn echter een paar dingen waarover de bemanning vooraf geinformeerd moet worden, of waarmee u bij het organiseren van uw evenement rekening moet houden. We zetten ze even op een rijtje:

Het dragen van een zwemvest is voor kinderen verplicht, ook wanneer ze over alle denkbare zwemdiploma's beschikken. Geef de leeftijden van de kinderen uit uw gezelschap door aan Zeilzaken, dan wordt er aan boord gezorgd voor passende zwemvestjes.

Kinderen vermaken zich over het algemeen prima aan boord van een schip, maar het nieuwtje is er na een uur of 4 wel af. Wilt u met een gezelschap met kinderen langer onder zeil, neem dan een break in het programma op. Zeilen met Kinderen Een bezoek aan Pampus, een wandeling door een IJsselmeerstadje of het openen van een feestkist met piratenkleding ... er zijn genoeg mogelijkheden om het voor de kids ook wat langer vermakelijk te houden. Zeilzaken denkt graag met u mee en verzorgt dat extra kindervermaak desgewenst natuurlijk ook.

Tijdens hun verblijf aan boord dienen de kinderen altijd onder toezicht te staan van een volwassene. De reguliere bemanning houdt natuurlijk een oogje in het zeil, maar is niet in de gelegenheid om continue op de kinderen te passen. Wilt u het hoofd leeg en de handen helemaal vrij hebben, dan kan Zeilzaken zorgen voor een extra bemanningslid die de kids continue vermaakt en in de gaten houdt.

Kinderen, hoe klein ook, tellen voor het maximaal toegestane aantal passagiers aan boord helemaal mee. Voor catering gelden aangepaste tarieven en/of er zijn kindermenu's beschikbaar.

Aan boord van de schepen is benedendeks voldoende ruimte om de allerkleinsten even te laten slapen of om (borst)voeding te geven, maar deze ruimtes zijn niet prive. Voor koeling en/of opwarming van babyvoeding zijn alle nodige voorzieningen aanwezig in de kombuis. 

Zeilen met Kinderen Bedrijfsuitje Familiedag

                    Zeilen met Kinderen Bedrijfsuitje Familiedag                              Zeilen met Kinderen Bedrijfsuitje Familiedag         

Zeilzaken

Zeilzaken doet zaken met diverse partijen die uw evenement op hoogwaardig niveau compleet maken. Zeilzaken knoopt alle touwtjes voor u aan elkaar en verzorgt uw evenement van A tot Z.

Partly Cloudy

8°C

Amsterdam

Partly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 16.09 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Contactgegevens

Zeilzaken

Prinses Marijkestraat 22

1398 CM Muiden

phone30x30 0294-700 230 / 06 54 226 337

mail30x30 info@zeilzaken.nl