Like us on facebook30x30  

Zeilzaken

phone30x30 0294-700 230 / 06 54 226 337

mail30x30 info@zeilzaken.nl

Botterwedstrijd

Zeilen Botter Gooimeer

Teambuilding vanaf de hotels aan het Gooimeer

Zeilwedstrijd. Een geweldige onderbreking of afsluiting van uw bijeenkomst in een van de hotels aan het water van het Gooimeer. Zeker wanneer uw bijeenkomst staat in het teken van samenwerking is dit uitstapje een uitstekende aanvulling op uw programma. Maar ook als afsluiting of onderbreking van een vermoeiende vergadersessie is een botterwedstrijdje een geweldige "break".               

De botters liggen afgemeerd aan de steiger van uw hotel. De schippers geven een korte uitleg over de gang van zaken aan boord, waarna de schepen het Gooimeer opvaren. Samen zet u de zeilen en wordt er geoefend in het bedienen van het schip. 

Afhankelijk van weer en wind hebben de schippers een wedstrijdbaan uitgelegd rond de betonning op het Gooimeer. Na het geven van het startsein varen de schepen op naar de startlijn en wordt de wedstrijd gevaren. Aan boord van de botters zijn goed gevulde kostmanden aanwezig. Over de inhoud van deze kostmanden kunt u met Zeilzaken overleggen, er is keus genoeg. 

Uw teams komen in elk geval helemaal uitgewaaid terug op de steiger van het hotel, waar u uw meeting kunt hervatten of aan het avondprogramma kunt beginnen.

Zeilzaken doet u graag een voorstel voor een compleet verzorgde vergadersessie, natuurlijk inclusief een botterwedstrijd of (zeil)tocht aan boord van een ander schip. Neem voor meer informatie en een passende offerte contact met ons op.

Botter Zeilen Teambuilding

                          Botter Zeilen Teambuilding   Botter Zeilen Teambuilding

Zeilzaken

Zeilzaken doet zaken met diverse partijen die uw evenement op hoogwaardig niveau compleet maken. Zeilzaken knoopt alle touwtjes voor u aan elkaar en verzorgt uw evenement van A tot Z.

Partly Cloudy

8°C

Amsterdam

Partly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 16.09 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Contactgegevens

Zeilzaken

Prinses Marijkestraat 22

1398 CM Muiden

phone30x30 0294-700 230 / 06 54 226 337

mail30x30 info@zeilzaken.nl